Stichting Groot Hart bij de Jumbo Familie Racedagen 20 & 21 mei 2017

 
30 December 2017, 14:08
Bas van Bodegraven
Stichting Groot Hart

Wat was het een prachtig en onvergetelijk weekend! Op zaterdag 20 mei en zondag 21 mei was Groot Hart aanwezig op het circuit in Zandvoort voor de Jumbo Familie Racedagen. We mochten weer een aantal gezinnen een avontuurlijke dag mee laten maken.

Om half 12 was het verzamelen bij de tent van Groot Hart. Wat hadden we een mooie plek! Direct aan het circuit! Na de introductie en instructies was het tijd om het terrein te gaan verkennen. Natuurlijk hebben we Max Verstappen langs zien komen maar we hebben ook gekeken naar de race van Rob Kamphues en Sandor van Es. En wat gingen ze hard en goed! Een eerste plek op zaterdag!
Na het passen van de helmen was het tijd om ons te melden bij de pitstraat. Daar stonden de racemonsters inclusief de coureurs al voor ons klaar. Op zaterdag mochten de kids plaatsnemen in een knal gele Ferarri, de Radical Hart of de Renault RS01 waarin Rob en Sandor de race hadden gewonnen. Op zondag stond er ook nog een Renault Clio tot onze beschikking. En wat gingen we hard!
En we hadden nog een verrassing voor de kids in petto. We mochten met de kinderen plaatsnemen op het circuit in de post waar de Marshalls de races nauwlettend in de gaten houden. Het is de plek waar ‘gevlagd’ wordt als er bijvoorbeeld rustiger gereden moet worden omdat een racewagen kapot is. Dichter op het circuit kan bijna niet!
Aan het einde van een intensieve dag kregen alle kindjes natuurlijk weer een oorkonde mee, als blijk van hun enorme dapperheid! Wat een genot om al die blije gezichtjes te zien.

Het was een dag om nooit meer te vergeten wat ook wel blijkt uit alle hartverwarmende reacties die we hebben mogen ontvangen, en die lees je HIER

0 reacties