Leuke video over RaceFan No1

 
05 April 2018, 12:00
Bas van Bodegraven

Hallo allemaal,

met het oog op de livestreams, video's en vlogs in RaceFan No1 in het komende Formule 1 seizoen, hebben we een video opgenomen.
Als jullie de video even zouden willen kijken vinden wij dat leuk, en hopelijk jullie ook! 

Mocht je ons willen helpen, zodat wij RaceFan No1 altijd kunnen voorzien van exclusieve video's en livestreams dan kun je HIER premium nemen voor €3,25 per maand. (Maandelijks opzegbaar)

https://racefan.enterpire.com/nl/premium

8 reacties
Bas van Bodegraven
20 April 2018, 10:03
Foto = Facebook
Bas van Bodegraven
20 April 2018, 09:46
Hoi Ron van Bergen, op de foto pagina delen we het nieuws van de auto en motorsport waar wij van denken dat de RaceFan dat waardeerd. Het doel van de App is om de kijker die om wat voor reden niet bij een GP is, het gevoel te geven dat hij of zij er toch bij is. Dit door middel van video en livestreams. We gaan hier geen uitzendtijden Etc plaatsen. Daar hebben we de diverse Facebook pagina's voor. Vanwege budgettaire redenen konden we niet naar Bahrein en China, maar we gaan zo goed als zeker naar ELKE Europese GP, waar we dagelijks video's en livestreams zullen plaatsen. Dus er kunnen af en toe een paar rustigere periodes zijn. Maar gemiddeld gaan we honderden video's en livestreams per jaar plaatsen
Ron van Bergen
15 April 2018, 22:40
Leuk allemaal Bas wat jij doet. Maar.....naast het bezoeken van de wintertest en misschien 2 of 3 GP's in Europa, wat biedt jij nog meer voor "de echte racefan" ? Je post zo nu en dan een privÄ— filmpje maar echte up-to-date info ontbreekt volledig.
Bastiaan
07 April 2018, 02:34
Hallo Bas en andere Racefan no1's Complimenten voor de professionele passie! I wil graag premium nemen en dit fantastische concept daarmee steunen. Ik doe dit niet omdat ik de contributie te hoog vind. Ik verwacht dat je met een lager bedrag meer premium leden zal werven, tevens zullen we eerder geneigd zijn lid te blijven..
Kim Mely
05 April 2018, 23:07
Hoi bas is het ook mogelijk om de agenda voor de f2 hierbij te houden kan nergens iets vinden over wanneer welke races zijn van de f2 en wil graag nyck ook volgen
Ron Barbier
05 April 2018, 20:56
Komt er ook een knop voor chromecast? Als die er komt neem ik zeker een abonnement.
Bas van Bodegraven
05 April 2018, 15:12
Ik heb je een mail gestuurd Herman. Met vriendelijke groet, Bas van Bodegraven.
Herman
05 April 2018, 13:57
Hoi ik heb betaalt en krijg Alles door maar alleen op mij tel.Maar op de iPad niet zelfde i mail . Op de ipad heb ik groter beeld.hoe krijg ik het ook op mij ipad?